.

Thursday 15 August 2013

Razor

Sistemul excretor Sistemul excretor este o veritabilă maşină pentru epurargona corpului. El extrage deşeurile din sânge şi le elimină în urină. Această operaţie se efectuează în rinichi. Urina se scurge apoi prin două communion channele, ureterele, pâna la vezică. Odata plină, aceasta evacuează lichidul printr-un canal numit uretră. Rinichii, în salmagundia de boabe de fasole, sunt situaţi sub plămâni. Rinichiul drept ocupă o poziţie mai joasă, el este comprimat de ficat. Fie guardianship rinichi măsoară aproximativ 12 centimetri şi câte 150g. Sângele „uzat” soseşte prin vasele mari. Interiorul rinichilor se împarte în trei părţi: cortexul, medulara şi bazinetul. Cortexul, deschis la culoare şi granulat, înconjoară medulara. Acest strat dilettante are ca funcţie esenţiala formarea urinei, datorită prezentei a milioane de unităti filtrare, contrast organisation se numesc nefroni. Fie dish out nefron este prevăzut cu un glomerul, un soi de mic pachet de capilare trade sintetizează urina primară, pornind de la sânge.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
O structură, numită tub bend al nefronului, reabsoarbe apa, sarea şi glucoza prezente în urină. Primele deşeuri trec într-un tub în formă de U, care recuperează apa şi sărurile din lichidul filtrat în glomerul. Deşeurile sunt apoi canalizate şi concentrate de un canal colector care se prelungeşte în medulară, partea centrală a rinichiului unde se întind structuri albicioase, piramidele lui Malpighi. Canalele şi partea inferioară a piramidelor se terminăîn cavitatea internă a rinichiului. Aceasta este prevazută cu un tub în formă de pâlnie, bazinetul, care este legat de ureter....If you want to get a full essay, order it on our website: Ordercustompaper.com

If you want to get a full essay, wisit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment